Asociația ”Miracolul Vieții” adună obiecte pentru mămici şi femei nevoiaşe

Asociația ”Miracolul Vieții” reprezintă un grup creș­tin din Lugoj care vine în sprijinul și consilierea acestor femei care se confruntă cu situații dificile.

Începând de săptămâna vii­toare, Asociația ”Miracolul Vieții” demarează o acțiune de strângere de obiecte necesare pentru mamă și copil, iar lugojenii sunt invitați să doneze lucruri în stare bună, noi sau folosite, precum pătuțuri, cărucioare, haine, sisteme de purtare a bebelușilor, scutece, biberoane sau alte obiecte necesare unei viitoare sau proaspete mămici.

”Pe pagina de facebook a asociației va fi permanent actualizată lista cu lucrurile pe care le deținem, cele care s-au strâns din donații, urmând ca mămicile să solicite ceea ce au nevoie. Asociația ”Miracolul Vieții” Lugoj sprijină femeile aflate în criză de sarcină și nu numai. Orice femeie care se află într-o situație dificilă poate apela cu încredere la ajutorul nostru” a precizat Flavia Cut, președinte în cadrul Asociației ”Miracolul Vieții”.

Din păcate încă nu există un sediu fizic oficial pentru a­sociație, însă membrele Flavia Cut, președinte, Rahela Marinescu, vicepreședinte, Lidia Tech, secretar, Mihaela Boldea, casier, și Florina Ionica au convenit să adune obiectele la locuința uneia dintre ele, urmând să le distribuie ulterior femeilor nevoiașe în funcție de cerințe și nevoi.

Sunt binevenite să apeleze la asociație și femeile care au nevoie de consiliere în diverse probleme și nu găsesc sprijinul necesar în cadrul familiei. De multe ori acestora le este teamă să ceară ajutor gândindu-se că vor fi privite acuzator de către cei din jur, iar ”Miracolul Vieții” își propune să ridice aceste bariere, încurajând comunicarea.

Persoanele care doresc să ajute sau doresc să afle mai multe detalii sunt rugate să sune la numărul de telefon 0752/020706.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.