Aura Twarowska va concerta la Opera de Stat din Viena, Berlin şi Amsterdam

Cântăreaţa de operă Aura Avram Twarowska, Cetăţean de Onoare al Lugojului, continuă seria spectacolelor pe marile scene ale lumii, concertând perioada următoare la Viena, Berlin şi Amsterdam.

Mezzosoprana Aura Twarowska va cânta pe scena Operei de Stat din Viena într-un rol foarte drag ei. În lunile februarie – martie, Aura va susţine la Opera de Stat din Viena o serie de spectacole cu opera „Evgheni Oneghin” de Piotr Ilici Ceaikovski. Primul spectacol este programat la Wiener Staatsoper pe 25 februarie.

„Este un spectacol de operă foarte drag mie. Premiera a avut loc loc la Viena, în anul 2008. Atunci am cântat alături de Tamar Iveri, Ramon Vargas şi Simon Keenlyside. Au urmat alte spectacole, alături de Rolando Villazon şi Olga Guryakova sau spectacolele istorice alături de Anna Netrebko şi regretatul bariton Dmitri Hvorostovsy, care ne-a părăsit mult prea devreme”, ne-a declarat Aura Twarowska, aflată la Viena pentru repetiţii.

În această nouă serie de spectacole, Aura va evolua pe scena vieneză alături de Olga Bezmertna, Mariusz Kwieczen şi legendarul Ferruccio Furlanetto. Tot în martie, Aura Twarowska va cânta în „Stabat Mater” de Goachino Rossini la Berlin, iar apoi va susţine o serie de concerte pascale la Amsterdam.

Reamintim că în 26 decembrie 2017, mezzosoprana Aura Twarowska a susţinut un spectacol de succes (foto) la Sala mare a Filarmonicii din Berlin – Berliner Philharmonie.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.