Autospeciale noi Dacia Logan, pentru Poliția Română

Dacia Logan este maşina preferată din flota Poliţiei Române. Agenţii au primit mai multe Dacia Logan dotate deosebit pentru intervenţiile pe care le execută.

Aceste autospeciale au un sistem de monitorizare video cu posibilitatea de filmare în buclă și stocare de minimum 2 ore. Structurilor de ordine publică le vor reveni 914 autospeciale Dacia Logan, care vor fi folosite în activitatea de menținere a ordinii publice, în special în cea de patrulare și intervenție la evenimentele sesizate.

Dacia Logan. “Ca să eliminăm din start întrebările legate de prețul unei astfel de mașini, vă spunem că ea costă în jur de 12.000 euro fără TVA”, a transmis Poliţia Română. Adică puţin peste 14.000 de euro.

Autospecială Poliția Română!

Poliția Română are în dotare o mașină proiectată cu adevărat pentru misiunile pe care le execută.Știm, o astfel de compartimentare era o necesitate care trebuia demult implementată, iar sistemul de monitorizare video de care dispune va elimina anumite controverse legate de intervenția forțelor de ordine.Desigur, un astfel de proces nu este unul ușor, încă mai există mentalități care se opun acestei evoluții normale.Indiferent de motivele invocate, de barierele birocratice pe care le simțim aproape în fiecare zi, rămânem susținătorii înverșunați ai modernizării echipamentelor și tehnicii de intervenție din dotarea Ministerului Afacerilor Interne!Momentan este un pas mic, dar dorința noastră este ca în viitor să avem astfel de mașini în întregul sistem de ordine și siguranță publică!P.S. Ca să eliminăm din start întrebările legate de prețul unei astfel de mașini, vă spunem că ea costă în jur de 12.000 euro fără TVA.

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 24 Octombrie 2018

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.