BMW căutat de autorități în Anglia, găsit la Nădlac

Un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie, căutat de autoritățile din această țară, depistat la frontiera Nădlac II.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca BMW, căutat de autorităţile din Marea Britanie. La volanul mașinii se afla un bărbat de 38 de ani, cu domiciliul pe raza județului Dolj, iar la controlul de frontieră, şoferul a prezentat certificatul de înmatriculare emis de autorităţile engleze pentru mijlocul de transport în cauză.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie, de la o persoană de sex masculin care intermediază vânzări de autoturisme. Totodată, acesta a mai declarat că urma să vândă mașina în România și nu știa că aceasta era căutată de autorități.

„Mijlocul de transport, în valoare de 3.500 lire, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor. În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale”, au precizat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.