BRAD PITT şi SANDRA BULLOCK formează cel mai nou cuplu de la Hollywood!

O veste cât se poate de surprizătoare i-a uimit pe fani, după ce s-a aflat că actorii Brad Pitt şi Sandra Bullock formează cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Din câte se pare, cel care i-a „cuplat“ pe cei doi ar fi nimeni altul decât cel mai bun prieten al lui Brad Pitt, actorul George Clooney. Mai mult decât atât, cei doi s-ar întâlni în secret, iar relaţia ar fi abia la început de drum, potrivit celor de la The Inquisitr.

De asemenea, după despărţirea de anul trecut de Angelina Jolie, care a şocat pe toată lumea, au existat mai multe zvonuri în ceea ce-l priveşte pe Brad Pitt şi diverse femei celebre de la Hollywood. Asta deoarece actorul celebru ar mai fi fost „cuplat“ cu diverse vedete precum Kate Hudson, însă zvonurile nu s-au adeverit.

„George pare hotărât să-l ajute pe pietenul lui, Brad Pitt, să treacă peste despărţirea de Angelina Jolie şi nu s-a putut gândi la o persoană mai potrivită decât Sandra Bullock. George crede că Sandra este femeia ideală pentru Brad“, au povestit apropiaţii celor doi, potrivit presei americane.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.