Branşamente la noua rețea de apă, în Micro IV

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că din luna septembrie vor demara lucrările de montare a branșamentelor la noua rețea de apă, în cadrul unui proiect de aproape 700 de racorduri pe întreg teritoriul municipiului.

Beneficiarii primelor branșamente vor fi locuitorii de la blocurile din cartierul Micro IV, de pe strada Nera.

“Avem toate avizele necesare începerii proiectului de 5,6 milioane de lei, iar în zilele următoare se vor definitiva toate etapele premergătoare execuției. Vom începe cu Micro IV, unde în acest an au fost introduse noile conducte de alimentare cu apă din PVC. Firma care a câștigat contractul este din Oradea. Acest cartier urmează să fie apoi asfaltat complet, lucrarea fiind licitată încă de anul trecut, dar nu s-a făcut încă execuția pentru a permite modernizarea rețelelor de apă, după ce în anii trecuți s-a lucrat la partea de canalizare”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

În momentul de față Micro IV este unul dintre cele mai distruse cartiere ale orașului, cu drumuri sparte, gunoaie și bălării pe locul fostei piețe demolate de autorități.

La toate acestea se adaugă și problemele cu noul operator de salubritate, care nu a căzut de acord cu jumătate din cartier pentru încheierea contractelor de ridicat gunoiul menajer și deșeurile reciclabile.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.