Carne adunata de pe asfalt, la un local din Complexul Studentesc din Timisoara

Imagini revoltatoare, in care un angajat al localului aduna bucati de carne cazute pe jos, pe asfalt, din lada cu care se face aprovizionarea, au ajuns la inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Timis.

Inspectorii au inceput imediat verificarile, iar in urma controlului, restaurantul a fost inchis.

„Cele sesizate la unitatea pe care am verificat-o in cea mai mare parte s-au adevereit. Pentru toate conditiile de igiena necorespunzatoare gasite in unitate se suspenda activitatea unitatii pana la remedierea tuturor deficientelor”, a spus Vergina Velceleac, medic in cadrul DSVSA Timis.

In plus, restaurantul a fost amendat pentru depozitare deficitara, pentru ca gresia era deteriorata si murdara si pentru ca toate spatiile necesita igienizare.

Patronul restaurantului a recunoscut incidentul si spune ca de vina pentru incident ar fi un angajat, care ar fi scapat carnea pe jos. Potrivit acestuia, carnea nu a fost folosita, ci returnata furnizorului si mai apoi distrusa.

Restaurantul isi va putea relua activitatea imediat ce toate neregulile constatate de inspectorii DSVSA vor fi corectate.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.