Circ cu hotii de buzunare si Politia, in Piata 700 din Timisoara (video)

Hoții de buzunare din Timișoara au un tupeu incredibil! Sunt în stare să facă orice pentru a fi considerați drept victime. Timișorenii care au trecut ieri prin Piața 700 au fost martori la un moment incredibil: hoții urlau ca din gură de șarpe să vină Poliția.

Câțiva hoți de buzunare au fost opriți ieri din treabă, chiar după ce au urcat într-un autobuz, în Piața 700. Se pregăteau să dea atacul, când au fost prinși de un controlor RATT fără bilet.

Călătorii au rămas perplecși la cele întâmplate.

„Erau trei persoane, ca fiind hoți de buzunare. I-a prins controlorul că vor să fure și au mai venit niște persoane care erau victime. A venit Poliția până la urmă, au intrat într-o încăpere din 700, unde au mers mai mulți polițiști. Când a ieșit unul dintre polițiști, a zis că nu are ce să le facă, că nu i-au prins în fapt. În preajma lor erau mai multe victime și mai mulți martori”, a povestit  o persoana aflata de fata..

Așadar, oamenii legii au ridicat din umeri, deși hoții au fost prinși fără bilet și au tulburat liniștea publică.

În același mijloc de transport se afla și Cristi Brâncovan, timișoreanul care i-a făcut celebri pe hoții de buzunare din oraș. Una dintre hoațe l-a amenințat că-i scoate ochii cu ceva și că el va fi următoarea ei victimă.

Tânărul a filmat și el tot incidentul și îi invită pe timișoreni în stradă, joi, la ora 18, pentru a protesta față de proiectul de grațiere a infractorilor. Mai mult, Brâncovan spune că premierul Sorin Grindeanu a mimat o luptă împotriva hoților de buzunare, în campania electorală.

„Că hoții de buzunare sunt tot liberi, nu e nicio noutate, pentru că-i vedeți și voi zilnic, reîntâlnindu-i și eu ieri. Că președintele PSD Timiș, actualmente prim-ministru, a câștigat un număr record de locuri de consilieri locali (din calitate de coordonator al campaniei electorale din vară), mimând tocmai o luptă împotriva acestor hoți din buzunare, este tot o certitudine. Mi-a promis chiar sprijin personal în acest demers. Noutatea e că timișoreanul nostru, ajuns prim-ministru, se lasă folosit, pentru a proteja o minoritate certată cu legea, în defavoarea unei majorități de oameni cinstiți. Păi hai să ne apucăm toți de furat, să vedem de unde mai fură și minoritatea ce o protejează ei? Așadar, ca să nu ne trezi un număr dublu de infractori, liberi pe străzi, vă invit în stradă nu doar să arătăm că nu suntem de acord cu grațierile și amnistiile, dar să și cerem mai multă eficiență celor deja plătiți de noi ca să asigure liniștea publică. Altfel, ne merităm soarta”, a declarat Brâncovan.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.