Cozi uriase la inscriere la Medicina in Timisoara. De ce e atat de mare inghesuiala?

Poate cea mai cele mai cautate facultati din Timisoara  sunt cele de la Medicina. Sta drept dovada coada uriasa de tineri care isi asteapta rabdatori randul sa isi depuna dosarul de inscriere pentru examenul care se va desfasura in scurt timp.

Salariile majorate din domeniul medical, in Romania, reprezinta principala motivatie a tinerilor care isi doresc o cariera in domeniu. Dar si lefurile atractive oferite medicilor in tarile din vestul Europei.

Cei care doresc sa devina studenti la Medicina din Timisoara inca isi mai pot depune dosarele cu actele necesare pana in data de 19 iulie.

Emotiile cele mari vor avea loc in 22 iulie cand candidatii la Asistenta, Balneofiziokinetoterapie, Nutritie si Dietetica si cei de la Tehnica Dentara vor sustine examenul, intre orele 10.00 si 12.00. Cei care au ales Medicina Generala, Medicina Dentara ori Farmacie vor sustine examenul in data de 24 iulie, intre aceleasi ore, 10.00 si 12.00.

In 24 iulie vor fi publicate si rezultatele, iar eventuale contestatii se vor putea depune a doua zi, in 25 iulie, intre orele 08.00 si 14.00.

In data de 30 iulie vor fi publicate rezultatele finale.

sursa: opiniatimisoara.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.