Dăncilă i-a dat replica lui Iohannis: ”În mod sigur există salarii pentru pensii și salarii”

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns miercuri la criticile președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a întrebat public dacă mai sunt bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului.

În mod sigur există salarii pentru pensii și salarii, domnul ministru Eugen Teodorovici a confirmat acest lucru, nu există nicio problemă și chiar aș vrea să nu creăm îngrijorări în rândul pensionarilor, că nu am putea să le dăm pensia sau în rândul salariaților. Sunt bani de salarii și pensii!” – a declarat șeful Guvernului.

Dăncilă a ținut să sublinieze că, deși președintele României și-a manifestat în mod clar această îngrijorare, este doar o … ”opinie”.

Domnul președinte poate să spună, este opinia dumnealui, dar eu vă spun realitatea, avem bani de salarii și pensii.” a precizat Viorica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, marţi, Guvernului şi PSD să precizeze “clar, răspicat, cu argumente” ce au de gând cu Pilonul II de pensii şi dacă mai există bani pentru bani şi salarii până la finalul anului.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.