DJ NUNTA, SCHELA LUMINI, FOTO & VIDEO IN STRAINATATE (P)

Organizarea unei Nunti ca la tine acasa in Romania, nu mai este atat de greu de organizat sau o sarcina de neralizat. Dj Eveniment vine in intampinarea celor plecati sau stabiliti in strainatate cu servicii profesionale pentru Nunta, Botez sau Petreceri Private. Va asiguram o echipa de oameni dedicati, profesionisti si seriosi care vor face ca evenimentul deosebit din viata dumneavoastra sa ramana in amintirea invitatiilor si a voastra,  ca fiind o petrecere mai mult decat reusita. Experienta noastra castigata pe parcusul anilor, combinata cu gama larga de echipamente profesionale pentru sonorizari, foto si video pentru nunta si cu o calitate ireprosabila a serviciilor, ne-a plasat pe piata romaneasca ca fiind o companie solicitata si apreciata pentru organizari petreceri,  evenimente si Dj & MC de evenimente, de multe restaurante, hoteluri dar si de companii.

Servicii puse la dispozitie: Sonorizare, Dj, MC, Scahela de Lumini, Lumini Dinamice Personalizate, Laser Show, Lumini Decorative sau Arhitecturale, Fum cu Cheata Carbonica pentru Dansul Mirilor, Gheata in Pahare, Artificii de Interior, Artificii tort Miri, Masina de Fum Ceata, Proiectii Personalizate cu Gobo.

Servicii foto / foto-video incluse in pachetele de nunta:

Fotografii la cununia civila. Deplasari acasa la cei doi miri, la cerere (imagini cu obiceiuri, pregatiri mire si mireasa si detalii). Fotografii la cununia civila si religioasa la biserica. Sedinta foto dedicata mirilor, deplasare in alte locatii deosebite pentru a obtine fotografii superbe, bine regizate. Fotografii in cadrul petrecerii de la restaurant pana la ultimele obiceiuri. Inscriptionarea pe doua DVD-uri personalizate, sau pe memory stick.

Optional, printarea fotografiilor in laborator foto de calitate in formatul prestabilit sau alcatuirea unor albume foto clasice sau tip carte (Photobook). Timp de livrare foto/video 30 – 60 zile, fotografii finale pe DVD: minim 800

Filmarea este pe tot parcursul evenimentului dar nu se filmeaza continu, predare montaj final aprox. 4 ore la o nunta completa. Predarea se face pe DVD, Blu-ray.

Echipa Dj Eveniment va ofera servicii si in Germania, Austria, Ungaria.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati site-ul www.djeveniment.ro.

preturi nunta dj lugojDj Nunta Germania, Dj Nunta Austria, Dj Nunta Italia, Dj Nunta Franta, Dj Nunta Spania,Dj Botez Germania, Dj Wedding Germania, MC Nunta, Schela Lumini, Dj Nunta Strainatate, Sonorizare Nunta, Lumini Nunta, Masina Fum, Artificii, Foto, Video, Nunta Germania, Fotograf Nunta Germania, Poze Nunta Germania, Filmare Nunta Germania, Dj Muzica, Cameraman Nunta, Dj, Germania, Austria, Nunta, Dj Nunt, Nurnberg, Berlin, Frankfurt, Main, Stuttgart, Augsburg, Düsseldorf, Köln, Bayern, Dj Nunta Viena, Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Wels,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.