VIDEO: Drumarii au avut de lucru după ce a nins în zona de vest a României

Situația meteo a pus din nou probleme pentru drumari. Aceștia au fost nevoiți să intervină pentru curățarea carosabilului pe mai multe drumuri din zona de vest a României.

Firmele de deszăpezire din raza de activitate a Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara au intervenit și în cursul nopții de marți spre miercuri. A nins abundent în perioada respectivă, în mare parte din regiunea de vest. Pe drumurile naționale și pe autostrada A1, sectoarele administrate de DRDP Timișoara, au intervenit 337 de utilaje și s-au răspândit circa 1.300 de tone de material antiderapant.

Pe teritoriul Secției Drumuri Naționale Timișoara s-a acționat cu 7 autoutilaje și s-au răspândit 18 tone material antiderapant pe DN58B, DN59, DN68A, DN6. Pe Secția Autostrăzi: s-a acționat cu 36 autoutilaje și s-au răspândit 236 tone material antiderapant pe A1,A6.

Pe porțiuni extinse de drum din Hunedoara, Caraș, dar și din Timiș, în zona de munte, carosabilul este acoperit cu zăpadă amestecată cu material antiderapant. Se recomandă circulația cu atenție sporită.

Video. Intervenții deszăpezire DN 6 și DN 68A, jud. Timiș – 16 ianuarie

A nins abundent în cursul nopții în mare parte din regiunea de vest. Pe drumurile naționale și pe autostrada #A1, sectoarele administrate de DRDP Timișoara, au intervenit 337 de utilaje și s-au răspândit circa 1.300 de tone de material antiderapant. Imagini de pe DN 6 Coșteiu – Belinț și DN 68A Dumbrava – Coșava, jud. Timiș. Adaptați viteza la condițiile de trafic!

Publicată de DRDP Timişoara pe Marţi, 15 ianuarie 2019

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.