DSP Timiş a permis deschiderea a încă 5 fântâni în Lugoj; alte 10 rămân închise

Primăria Lugoj a pus în funcţiune parţial fântânile publice înshise la finele anului 2016, după ce în urma analizelor de săptămâna trecută, numai cinci au confirmat rezultatele, dintr-un număr de 14, de la care au fost recoltate probe.

Acestea se adaugă altor 13 fântâni deschise în ultima decadă a acestei luni. Din totalul de 38 de fântâni publice construite în Lugoj, la ora actuala zece nu îndeplinesc normativele impuse de reglementările privind sănătatea publică.

“La şapte fântâni închise s-au preluat probe noi şi se aşteaptă rezultatele. Acestea sunt situate pe strada V. Babeş-Oituz, Splaiul 1 Decembrie 1918 – blocul 21, Jabărului, Salcâmului, Timişoarei-filatura de mătase, Ţesătorilor, A. Vlaicu-Caraiman. La fântânile situate pe strazile  Ceahlăului, Ep.dr. Ioan Bălan, Mureşului-Vlahuţă nu s-au putut recolta probe din cauza îngheţării instalaţiilor”, a comunicat Primăria Lugoj.

În weekend au fost puse în funcţiune fântânile din strada Cornet, Stadion I-blocul 8, Cotu-Mic-troiţă, Făgetului-blocuri, T.Popovici-VV Delamarina.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.