Elevi lugojeni în tabăra olimpicilor

Timișoara a fost în perioada 2-9 septembrie gazdă pentru tabăra olimpicilor ”Youth Elite”, eveniment care a reunit elevii cu rezultate excepționale la olimpiade, pe tot parcursul anului școlar.

Din Lugoj au participat Laura Cioban, elevă la Colegiul Național ”Iulia Hasdeu” și Sergiu Novac, elev la Colegiul Național ”Coriolan Brediceanu”. Voluntari și organizatori ai taberei au fost elevi olimpici care acum sunt la facultate și care au participat anii trecuți la tabăra olimpicilor.

”Am avut ocazia să mergem în facultăți și să vedem ce ne poate rezerva viitorul. De asemenea, am avut reușit să facem practică în domeniul dorit. De exemplu, eu vreau la medicină și timp de două zile am avut prilejul să stau și chiar să mă implic în cadrul clinicii Bratu din Timișoara. Cu toții am fost repartizați la diferite companii, iar la ateliere am lucrat la un proiect în folosul comunității pentru a vedea ce îi lipsește Timișoarei. La finalul taberei a avut loc Gala finală unde au participat foarte mulți sponsori și companii care s-au implicat în proiectele noastre”, a declarat eleva Laura Cioban.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.