Euronews și-a pus la cover pe Facebook o fotografie de la protestele de sâmbătă

Euronews English a ales să își seteze ca fotografie de copertă pe Facebook o imagine de la protestul de sâmbătă seară din București.

Imaginea a devenit virală imediat și nu au lipsit comentariile românilor, dar și ale străinilor, care îi felicită pe cei care au ieșit sâmbătă seară la proteste.

O fotografie excepțională. Am fost una dintre acele persoane”, ”Am fost acolo. Datoria mea, onoarea mea, oamenii mei”, “Foarte bine, români. Albanezii ar trebui să se inspire de la voi”, au fost doar câteva dintre mesajele care au curs la această postare.

Nu au lipsit nici comentariile critice la adresă gestului publicației. “Este foarte suspicios pentru mine că Euronews susține atât de mult aceste demonstrații”, a fost unul dintre comentarii, care susține că e posibil să existe un scop politic și care se întreabă dacă George Soros îi organizează pe protestatari. Comentariul său a primit și reacții imediate. Unii dintre utilizatori îi răspundeau ironic, în timp ce alții îi cereau să nu mai dea vina pe Soros pentru orice. “Pisica mea a primit 1.000 de euro pentru că a făcut ‘Miau, miau’ împotriva lui Dragnea”, a glumit cineva.

Printre comentariile critice sunt câteva scrise și de români, unii susținând că imaginile cu mulțimea adunată la Piață Universității sunt false.

Fotografia, postată în cursul zilei de duminică, a strâns mii de like-uri și a fost distribuită de sute de ori.

 

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.