Fratele lui Mirel Rădoi, transferat la Timişoara; medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat la Timişoara. Medicii încearcă să-i salveze viaţa bărbatului care luni de dimineaţă s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, la Drobeta Turnu Severin.

Nicuşor Mihai Rădoi, 35 de ani, a fost operat la Severin luni, fiind grav rănit după impactul cu solul. Mai multe organe i-au fost afectate şi a suferit o puternică hemoragie internă. După ce l-au stabilizat, medicii severineni au decis să-l transfere la Timişoara.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabil, fratele fostului fotbalist nu a putut fi transportat cu un elicopter, aşa că a plecat cu o ambulanţă spre Timişoara. A ajuns la Clinica Casa Austria marţi în jurul orei 18:15. A fost preluat imediat de medicii de la secția de Politraumatologie și a intrat direct într-o operație de fixare a fracturilor bazinului. Intervenția a fost efectuată de medicul Mircea Popescu și echipa sa.

“Pericolul nu a trecut”, spun medicii, care încearcă să-i salveze viaţa fratelui selecţionerului naţionalei de tineret.

Mihai Rădoi este csătorit şi este tatăl unui băieţel. Mirel Rădoi e de luni seara la Severin şi a stat în permanenţă alături de fratele lui şi de soţia acestuia.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.