Frăţia hoţilor – din 19 ianuarie

Bazat pe o poveste adevărată, Den of Thieves urmărește activitatea şi viaţa personală a unei unități de elită din Departamentul de poliție din Los Angeles, în paralel cu cea mai de succes echipă de jefuitori de bănci din stat, care plănuieşte un jaf aparent imposibil asupra Băncii Rezervei Federale din centrul orașului LA. Suma totală pe care vor să o prăduiască este de 120 de milioane de dolari aşa că riscurile sunt pe măsură…

Londonezul Christian Gudegast (n.1970) debutează în regie cu acest film. El este scenaristul filmelor de acţiune de succes A Man Apart / Pe cont propriu (2003) şi London Has Fallen / Cod roșu la Londra (2016).

Modelul filmului este Heat / Obsesia, impecabilul thriller clasic al lui Michael Mann din 1996, care i-a pus pentru prima dată faţă în faţă pe Robert De Niro şi Al Pacino. Din shootout-ul climatic din Heat au citat nenumărate filme, inclusiv Baby Driver, succesul verii 2017, în care protagoniştii filmului sunt jefutorii de bănci.

Din distribuţie fac parte şi rapperii deveniţi actori, O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton) şi Curtis „50 Cent” Jackson (Power, Southpaw) şi Jordan Bridges, băiatul lui Beau Bridges şi nepotul lui Jeff Bridges.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.