Gest neaşteptat al actorului Orlando Bloom, după ce a aflat că o româncă a fost concediată din cauza lui

Viviana Ross, o chelneriţă în vârstă de 21 de ani, angajată a unui hotel, a fost concediată de şeful ei după ce acesta a găsit-o goală în una dintre camere, după o noapte petrecută cu Orlando Bloom, iar acum actorul şi-a prezentat scuze faţă de româncă, potrivit contactmusic.com.

După ce ştirea despre concedierea Vivianei s-a răspândit în publicaţiile internaţionale şi site-urile dedicate celebrităţilor, o sursă apropiată de Orlando a dezvăluit că acesta a fost ”un gentlemen perfect” şi a sunat-o pentru a-şi exprima regretul. Potrivit The Sun, Bloom ar fi telefonat chiar la hotel, prima oară pentru a obţine numărul personal al tinerei, întrucât cei doi nu au făcut schimb de date personale după noaptea petrecută împreună.

 

Orlando Bloom şi-a cerut scuze româncei care a fost dată afară după ce a petrecut noaptea în camera lui de hotel, iar a doua zi a fost găsită goală în pat chiar de manager.

“Orlando i-a luat numărul de la Chiltern Firehouse din Londra şi a sunat-o ca să se asigure că este okay. Sigur, telefonul a venit pe neaşteptate – el este gentleman şi chiar nu a avut nici cea mai mică idee ce s-a întâmplat după ce el a părăsit hotelul”, a spus sursa apropiată de actor.

”A sunat-o şi i-a spus: ‘Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat‘”.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.