Hoti prinsi de politisti, dupa ce au talharit doi batrani in Tmisoara si Lugoj

Lovituri profitabile pentru o bandă de tâlhari care activa în județul Timiș. Aceștia au au intrat în casă peste doi bătrâni și i-au lăsat fără economiile de-o viață. Infractorii au reușit să obțină în total 83.000 de lei.

Tâlharii, trei la număr, își alegeau victimele cu atenție. Se asigurau că bătrânii locuiesc singuri, în apartamente la bloc și le sunau la ușă. Le spuneau că au de făcut reparații la acoperișurile imobilelor, le cereau sume mici de bani în schimbul operațiunilor și intrau în apartamente. Îi urmăreau pe bătrâni să vadă unde își țin banii și îi amenințau cu acte de violență pentru ca mai apoi să-i lase fără economii.

Prin acest mod de operare au reușit, în 14 martie, să fure 66.000 de lei de la o femeie în vârstă de 82 de ani din Timișoara, pentru ca o zi mai târziu victimă să le cadă un bărbat de 84 de ani. De la acesta tâlharii au reușit să plece cu 17.000 de lei. Cei trei, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, au fost prinși în flagrant delict, în timp ce încercau să dea o nouă lovitură. Ei au fost reținuți imediat, pentru 24 de ore.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. La activități au participat și polițiștii Biroului Rutier Timișoara. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților”, spun oamenii legii.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.