În martie se decide viitorul Meridian 22 și Salprest

La începutul lunii martie, aleșii locali vor hotărî soarta celor două societăți comerciale deținute de  către Consiliul Local Lugoj, care este acționar unic: Meridian 22 și Salprest.

Decizia va fi luată într-o ședință extraordinară.

“În 6 martie vom convoca consilierii locali la o ședință extraordinară în care vom stabilii ce se va întâmpla de la 1 mai cu Meridian 22 și Salprest. Există două variante: sau cele două societăți se vor dezmembra în altele mai mici, sau dacă nu se poate sau nu se vrea, activitățile pe care cei doi operatori le desfășoară în acest moment vor fi scoase la licitație, la care vor putea să participe și Meridian 22 și Salprest. Ce ne interesează pe noi este ca angajații să nu-și piardă locurile de muncă și sperăm să nu se întâmple acest lucru”, a precizat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Meridian 22 s-ar putea împărți în societăți separate de apă-canal, transport public și patrimoniu-spații locative, iar Salprest într-o societate de salubrizare, deszăpezire, coșerit, deratizare și dezinsecție și una de ecarisaj.

La cele două unități de gospodărire comunală lucrează în prezent aproximativ 300 de angajați.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.