Incendiul devastator din Londra. Pompierii confirmă că există mai multe victime! LIVE VIDEO

Un incendiu devastator a cuprins un bloc de 27 de etaje din centrul Londrei, iar focul a fost stins abia dupa 9 ore. Peste 200 de pompieri au acționat cu 45 de utilaje, pentru a stinge flăcările care au cuprins clădirea în totalitate. A existat la un moment dat riscul major ca blocul din Londra să se prăbușească, deoarece structura de rezistență a clădirii a fost grav afectată de flăcări. Peste 30 de clădiri din jurul clădirii Grenfell Tower au fost evacuate.

 

Pompierii au confirmat că există victime în urma incendiului cumplit din această noapte, dar nu au avansat nicio cifră concretă. În blocul cu 120 de apartamente locuiau în jur de 600 de persoane, dar nimeni nu ştie câte dintre ele au reuşit să iasă din case și câți au rămas captivi în apartamente.

UPDATE. Un martor citat de SkyNews spune că a văzut cel puțin 10 persoane aruncându-se în gol din clădirea cuprinsă de flăcări și că a înțeles că numărul morților se ridică la 15 persoane.

UPDATE. Numărul răniților care au ajuns la spitalele din Londra a fost actualizat de autorități: este vorba de 50 de persoane care au inhalat fum în incendiul devastator care a mistuit blocul turn.

Martorii povestesc că au văzut mai multe persoane care s-au aruncat pe geam ca să scape de foc. Alarmele de incendiu nu au funcționat, iar unii locatari s-au trezit abia când au auzit sunetul sirenelor de la mașinile de pompieri.

UPDATE. Pompierii confirmă faptul că sunt victime în urma incendiului, potrivit Sky News. “”Nu am văzut niciodată ceva asemănător”, a spus șeful pompierilor Dany Cotton.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.