Inregistrare video socanta; campion rus la lupte libere, ucis in bataie!

O înregistrare video foarte șocantă, care arată cum a fost ucis în bătaie un campion rus la lupte libere, a fost publicată pe internet.

Este vorba despre campionul la lupte libere, categoria junior, Iuri Vlasko, care a fost ucis la sfârșitul lunii iulie în republica rusească Buriată.

În înregistrarea video se poate vedea cum unul dintre atacatori îl înjunghie pe Vlasko în ceafă (îmbrăcat în roșu), în timp ce alte persoane asistă la scandal, pe marginea lacului Baikal.

Dupa ce sportivul cade la pământ, un al doilea atacator îl lovește cu putere pe la spate cu o bară de fier, de mai multe ori, până ce acesta nu se mai ridică.

Amândoi atacatorii au antecedente penale, afirmă Russia Today, care precizează că aceștia au fost deja arestați și riscă închisoare pe viață.

 

Luptătorul avea 20 de ani și se afla în capitala Ulan-Ude împreună cu câțiva colegi sportivi. Vlasko a fost campion la categoria junior la lupte libere de 2 ori, iar la ultimul campionat din Ulan-Ude a câștigat medalia de aur.

El a fost înmormântat în orașul Osa, unde s-a născut.

Potrivit Crime Russia, sportivul era fiul unui magnat din regiunea rusească Transbaikalia, pe nume Vladimir Vlasko, cunoscut sub porecla de Volodia Kokhol.

Vlasko senior a murit în urmă cu 7 ani, după ce el și soferul său au fost împușcați în octombrie 2010, în fața unei case. Se bănuiește ca rivalul său în afaceri Ilshat Ivanov, poreclit Sadic, ar fi ordonat asasinatul.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.