Înregistrări scandaloase din interiorul TVR. Jigniri la adresa angajaților.

Înregistrări scandaloase din interiorul TVR au fost făcute publice. Președintele director general al instituției, dar și directorul general al TVR 1 sunt înregistrați în timp ce jignesc angajații televiziunii. 

În urma materialului apărut în presă, Doina Gradea, directorul general, este chemată la audieri în Comisia de Cultură, iar opoziția îi cere demisia.

Materialul care prezintă jignirile șefilor TVR este unul montat, motiv pentru care nu putem cunoaște întregul context. Este, însă, clar că există anumite pasaje șocante. Iată, de pildă, cum sunt catalogați reporterii.

Așa vorbește președintele director general despre o jurnalista a televiziunii care a insistat cu întrebări pentru primarul Gabriela Firea. Și Doina Gradea nu se oprește aici. Continuă jignirile la adresa reporterilor.

În realitate, aceasta este de fapt datoria jurnalistului: să semnaleze derapajele puterii.

“Când a fost PNL-ul la guvernare, s-au luat de PNL. Când a fost PD, s-au luat de PD. Acum când sunt ăștia se iau de ăștia. Au o ură așa”, spune Doina Gradea.

Politicienii au intervenit în scandal. USR cere demisia conducerii, în timp ce parlamentarii PNL o vor chema pe Doina Gradea au audieri.

Cand este intrebat despre scandalul inregistrarilor, șeful PSD, Liviu Dragnea, este ironic.

Televiziunea română este finanțată din fonduri publice, adică din banii fiecărui român. TVR a reușit să acumuleze datorii importante. La sfârșitul lui 2016, acestea se ridicau la 140 de milioane de euro.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.