Irakian gasit ascuns in bancheta unui autoturism, in Vama Cenad

Tentativă disperată de a trece frontiera în Ungaria, pentru un irakian în vârstă de 32 de ani. Acesta s-a ascuns în bancheta autoturismului unui cetățean bulgar, care i-a promis că îl va duce într-o țară din Vestul Europei. Bărbatul a fost însă descoperit de polițiștii de frontieră din Vama Cenad.

Povestea a ieșit la iveală, după ce în Vama Cenad, pe sensul de ieșire din România, s-a prezentat un cetățean bulgar în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism Renault. Acesta era însoțit, pe locul din dreapta, de o tânără în vârstă de 28 de ani și ea cetățean bulgar.

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns într-un spaţiu amenajat în bancheta din spate a autoturismului, o persoană de sex masculin. Cu ocazia verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul în cauză este cetăţean irakian, are 32 de ani şi este solicitant de azil în România. Acesta a declarat că dorea să ajungă în Austria. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru cetăţeanul irakian şi de trafic de migranţi pentru cei doi cetăţeni bulgari, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, spun polițiștii de frontieră.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.