Klaus Iohannis, externat după ce a suferit o operație la umărul stâng

Klaus Iohannis a fost externat din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila, cu recomandări medicale privind planul de recuperare fizică, elaborat post-operator intervenției artroscopice minim invazive, practicate la umărul stâng.

”Intervenția s-a desfășurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune”, a precizat, joi, Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

Aceeași sursă precizează că ”președintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”.

”Anterior, Klaus Iohannis a fost supus aceleași proceduri minim invazive artroscopice și pentru tratamentul afecțiunilor suferite la nivelul articulației umărului drept”, se precizează într-un comunicat de presă al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central.

Joi după amiază, președintele Klaus Iohannis a participat la festivitățile organizate în București, de Ziua Armatei Române.

În 26 aprilie 2016, preşedintele a fost operat la umărul drept.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marţi, 26 aprilie a.c. (2016 – n.r.), la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” şi operat la nivelul umărului drept”, anunţa atunci Administraţia prezidenţială într-un comunicat, precizând că ”intervenţia chirurgicală a decurs în condiţii optime, cu respectarea tuturor procedurilor”. ”Starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, mai informa Administraţia prezidenţială.

La rândul lor, reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” precizau atunci, într-un comunicat de presă, că preşedintele Klaus Iohannis a fost operat la umărul drept pentru “impingement (conflict) subacromial drept”, “bursită subacromială dreaptă” şi “leziune de tendon supraspinos”. “Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime, iar în prezent,starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună”, mai spuneau reprezentanţii unităţii medicale.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.