Lăsată în libertate, după ce a furat 90 000 de lei de la o sală de jocuri din Lugoj; complicele, de negăsit!

Tânăra de 23 de ani din Bethausen care a furat 90.000 de lei de la o sală de jocuri din Lugoj e liberă. Aceasta se află sub control judiciar, însă anchetatorii au decis să îi dea drumul. După ce a fost reținută pentru audieri, aceasta a fost pusă sub control judiciar. Până acum, polițiștii nu au putut recupera prejudiciul.

De asemenea, autoritățile spun că nu au dat nici de complicele făptașei, care ar fi ajutat-o pe aceasta să pună la cale furtul. Ancheta este în plină desfășurare, procurorii lucrând alături de polițiști pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Tânăra, angajată a unei săli de jocuri din Lugoj, a fost prinsă de polițiști pe 20 ianuarie, după ce a furat în jur de 90.000 de lei de la cazinoul unde lucra. Aceasta a pus la cale jaful alături de un complice, spun anchetatorii.

Tânăra a fost angajată la sala de jocuri de pe strada Huniade în urmă cu două săptămâni. Autoritățile spun că tânăra a fugit imediat după ce a sustras suma de bani. Fata a fost depistată imediat de către agenții de poliție.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.