Liderul pieței de produse electronice, electrocasnice și IT va deschide un magazin la Lugoj

Primăria Municipiului Lugoj se pregătește să elibereze Planul Urbanistic Zonal pentru amplasarea magazinului Altex. Magazinul va funcționa pe strada Timișorii (lângă Kaufland), pe o suprafață de 3.415 mp, în regim de parter plus etaj, din care 1.336 mp pătrați pentru parcări. De asemenea, proiectantul arată că minim cinci la sută din suprafață va fi spațiu verde. Proiectul de hotărâre va fi supus aprobării consilierilor locali, în luna septembrie.

Altex este un brand românesc, pe piață de peste 25 de ani. Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la poziția de lider al pieței românești de retail.

„Ca reprezentanți ai companiei, ne mândrim că suntem una dintre cele mai importante companii private românești și liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, cu o cifra de afaceri de circa 720 de milioane de euro și un profit net de peste 10 milioane de euro în 2018.

Rețeaua noastră națională de magazine (peste 100 de magazine Altex) se află în continua expansiune, la fel și gamele de produse pe care le comercializăm, la cele mai avantajoase prețuri. Suntem încântați că putem oferi clienților noștri o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de călcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse”, arată reprezentanții Altex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.