Lucrări de refacere a sensurilor giratorii din Făget

Edilii locali făgețeni au dat ordinul, zilele trecute, de reluare a lucrărilor la cele trei sensuri giratorii, investiții demarate spre sfârșitul anului trecut.

Acestea au rolul de a fluidiza traficul, în special în zilele de vineri, când în “orașul castanilor” e mare târg și nu de puține ori se întâmplă ca circulația să fie blocată.

Unul dintre sensuri se află în construcție în apropierea pieței agroalimentare, la intersecția străzilor Coriolan Brediceanu cu Avram Iancu și Aleea Independenței.

Cel de-al doilea este realizat înainte de intrarea pe podul peste Bega, iar cel de-al treilea este în Făgetul Românesc, la intersecția drumurilor care duc spre Săvârșin și spre Bichigi.

“Cred că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii martie, dacă vremea va ține cu noi. Este nevoie de aceste sensuri giratorii, pentru a fluidiza traficul în punctele cheie ale orașului. Acestea sunt aglomerate mai ales vinerea, când la Făget este piață, dar și în celelalte zile, la ore de vârf. În aceste intersecții s-au înregistrat și destule accidente rutiere”, ne-a declarat Marcel Avram, primarul Făgetului.

Investițiile sunt realizate cu bani de la bugetul local și se ridică la o valoare de circa 350.000 lei.

Anul trecut, tot pe Calea Lugojului, la intrarea către supermarketul Penny a mai fost construit un sens giratoriu, acesta fiind primul din istoria Făgetului.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.