Lucrările continuă la lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Inaugurarea, aşteptată în august

Şantierul dificil de la Dealul Liliecilor, de pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva continuă, dar mai e destul de mult de lucrat. Asfaltul e turnat pe cele patru benzi pe o porţiune, dar lipseşte în partea dinspre nodul de la Şoimuş, iar activitate destul de intensă mai este la stabilizarea versantului dealului.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România a realizat o serie de imagini noi pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Vizat a fost cel mai sensibil punct, adică Dealul Liliecilor, zona aflată aproape de nodul de pe A1 de la Şoimuş. Aici a fost nevoie de „tăierea” dealului respectiv pentru a face loc autostrăzii. Acum se lucrează intens la stabilizarea şi punerea în siguranţă a porţiunii rămase. În acelaşi timp platforma pe care va fi realizată autostrada este în curs de finalizare, într-o parte, cea dinspre lotul 3, vedem deja aşternut şi asfaltul pe cele două direcţii de circulaţie ale acestui lot, dar înspre nodul de la Şoimuş asfaltul încă nu a fost turnat şi utilajele lucrau încă la stabilizarea terenului. De asemenea, în imagini se văd muncitorii care lucrează încă la stabilizarea masivului, iar în alte zone se văd plasele de sârmă care sunt montate doar parţial.

Oficialii de la Drumuri insistau că această porţiune şi, implicit, lotul 4, vor fi gata în luna iulie, dar, urmărind şi aceste imagini, cel mai optimist termen pare să fie luna august.

sursa: debanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.