Lugoj; apometrele verificate de către societatea de apă – canal

Meridian 22, societatea lu­go­jea­nă de apă-canal va de­ru­la începând de săptămâna aceasta acțiunea de ver­i­fi­care a contoarelor de apă.

Desfășurată bianual, ac­țiunea reprezintă re­gu­la­ri­za­rea plăților întrucât pe te­ri­to­riul municipiului Lugoj este folosită autocitirea în ve­derea achitării facturilor.

”Din 25 ianuarie începem ve­rificarea contoarelor, pri­me­le verificări realizându-se la apometrele de la blo­curi. În principiu cred că vom începe cu zona Ștrand și Stadion, pentru ca mai a­poi, după ce încheiem pro­ce­sul la blocuri, să derulăm controalele pentru case. A­ceas­tă verificare se face de­o­a­rece majoritatea ce­tă­țe­ni­lor dau autocitirea și la fel ca la contoarele pentru e­lec­tri­citate ori cele de gaz, se face o regularizare, tot la șa­se luni”, a declarat Iosif Gro­za, di­rectorul societății Me­­ri­dian 22.

Reprezentaţii so­cie­­tă­ţii se vor prezenta în­so­țiți de  personal al aso­cia­ții­lor de proprietari din două mo­tive, în primul rând pen­tru a spori încrederea lo­ca­ta­rilor, dar și din cauza fap­tu­lui că există blocuri care nu dețin contract direct cu Meridian, ci fac plățile prin asociații.

Data și intervalul o­rar în care se vor efectua controalele apometrelor urmează să fie comunicată din timp.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.