Lugojenii îşi dau întâlnire la inaugurarea SPA-ului peste exact 13 ani, în 2031!

Lugojenii au început să-şi dea întâlnire la inaugurarea centrului SPA din oraş, la 1 februarie 2031. Nu este o greşeală, ci o ironie la adresa administraţiei locale, care trebuia să finalizeze lucrările încă din 2014!

Peste 100 de persoane au răspuns unui lugojean cu simţul umorului, care a creat pe Facebook un eveniment privind inaugurarea centrului SPA, pentru care Primăria a cheltuit un milion de euro, dar care nu poate fi folosit.

Finalizat în mare parte, cu mari întârzieri, în 2016, bazinul acoperit a fost “inaugurat”, cu mare fast, în plină campanie electorală pentru alegerile locale la care primarul Francisc Boldea (PSD) a candidat pentru al treilea mandat. De la eveniment nu au lipsit: copiii îmbrăcaţi în haine populare, preotul care a sfinţit locul de agrement, pâinea cu sare, lugojenii curioşi să vadă bazinul şi, evident, panglica. Tot pentru decor au fost aduşi tineri, dansatori ai ansamblului „Ana Lugojana”, care s-au „relaxat” în jacuzzi.

În discursul inaugural susţinut înainte de tăierea panglicii, primarul Francisc Boldea le-a explicat lugojenilor cum arată complexul de agrement în varianta ideală.

„SPA-ul din Lugoj cuprinde şase bazine exterioare: unul de 33/20 m şi 1,6 m adâncime, unul de patru metri adâncime pentru sărituri, două jacuzzi de mari dimensiuni, un bazin pentru copii şi unul pentru tobogan cu două tipuri de căderi, galben şi verde. E pentru prima dată, după 700 de ani în istoria Lugojului, când din SPA face parte şi un bazin acoperit (n.r. Obiectul inaugurării ). Toţi zâmbesc, toţi râd, dar nimeni nu a fost în stare să îl facă vreodată şi asta e cel mai important lucru”, a spus edilul, care i-a „ispitit” pe lugojeni cu facilităţile bazinului acoperit.

Suntem în 2018, la patru ani de la teremenul de finalizare şi la aproape doi ani de la “inaugurarea” fastuoasă din campania electorală. SPA-ul de la Lugoj este tot închis. Primăria nu a făcut nici recepţia finală a obiectivului, mai fiind de executat lucrări de aproximativ 200.000 de lei, pentru care edilul şef dă vina pe constructor.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.