MESAJ DUR pentru șoferi în urma tragicului accident din Ungaria: „STOP! E prea mult… demult este prea mult!”

Ministerul Afacerilor de Interne a transmis un mesaj dur pentru șoferi, după ce nouă cetățeni români și-au pierdut viața, într-un cumplit accident rutier, în Ungaria.

„O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani!

STOP! E prea mult… demult este prea mult!

Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!

Pentru voi cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră … dacă la a voastră nu țineți!

Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, în sensul de deplasare spre România. Șoferul microbuzului era LIVE pe Facebook în momentul producerii accidentului.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.