Meridian 22 instalează apometre, la scările de bloc

Operatorul de apă-canal, so­cie­tatea Meridian 22 și-a propus o strategie pe termen scurt și mediu prin care urmărește să contorizeze toate scările de bloc din mu­ni­ci­piul Lugoj.

Un total de 540 scări de bloc vor fi contorizate printr-un plan de investiții multianual, din surse proprii, lucrarea exe­cu­tându-se cu personalul societății, iar conto­rizarea se va face pe etape, la câte un cartier de blocuri.

“În prima etapă s-au a­chi­zi­ționat 31 de contoare, 26 de a­parate pentru cartierul Ștrand și cinci contoare vor fi montate pe splaiul Cam­pio­nilor. Eficiența a­ces­tei contorizări implică factu­ra­rea pe fiecare scară de bloc. Este o con­torizare exactă a con­sumului tu­turor abonaților de la blocuri, atât cu contract individual cât și a celor care sunt în aso­ciațiile de pro­prietari. Un cost aproximativ pe scara de bloc, este de 500 lei fără TVA, pentru un contor cu comandă radio. Acest sistem de contorizare indi­viduală și cu citire la distantă ne ajută la evidențierea con­su­mului real și implicit la reducerea pier­derilor din rețea”, a declarat Florin Iovescu, director general interimar Meridian 22.

Acțiunea se va desfășura în colaborare cu asociațiile de proprietari de pe raza municipiului Lugoj.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.