Nou șef interimar la Jandarmerie, în locul lui Sebastian Cucoş. (Este născut în județul Teleorman)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a numit un nou șef la Jandarmerie. Ionuț Sindile a fost adjunctul lui Sebastian Cucoș.

Ionuţ Sindile are gradul de colonel și este prim-adjunct al inspectorului general şi șef al Statului Major al Jandarmeriei Române, potrivit site-ului oficial al Jandarmeriei. El s-a nascut in judeţul Teleorman. Mandatul lui Sebastian Cucoș în fruntea Jandarmeriei expiră miercuri, 15 august, el fiind numit până acum de două ori ca șef interimar.

COMUNICATUL JANDARMERIEI

Începând cu data de 15 august a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Ionuț Cătălin Sindile, a fost împuternicit în funcția de Inspector General al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Această decizie a fost luată având în vedere importanța sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și necesitatea asigurării, cu celeritate, a actului managerial.

Colonelul Ionuț Cătălin Sindile are 40 de ani și este născut în județul Teleorman.

A absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, în anul 2000 și are o experiență de 18 ani în Jandarmeria Română.

Ionuț-Cătălin Sindile are o relevantă activitate profesională în cadrul Jandarmeriei Române, inclusiv mai multe misiuni internaționale sub egida Uniunii Europene.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.