O tânără mamă s-a sinucis, cu copilul în braţe, în faţa poliţiştilor care au izbucnit în lacrimi

O mamă în vârstă de 32 de ani şi-a pus capăt zilelor, cu fiul său în braţe, sub ochii îngroziţi ai poliţiştilor care au implorat-o să renunţe la gestul oribil.

Totul s-a întâmplat pe un pod din oraşul Ibague, capitala departamentului Tolima din Columbia, acolo unde femeia şi-a luat copilul în braţe şi a ameninţat că se va arunca în gol din cauza faptului că ar fi fost evacuată din casă.

Femeia, identificată ca Jessy Paola Moreno Cruz, a fost implorată de poliţiştii sosiţi la faţa locului să nu comită gestul teribil.

Ore în şir, tânăra a discutat cu oficiali columbieni, inclusiv din Ministerul Sănătăţii, care au încercat să o convingă să nu se arunce în gol de pe podul care avea o înălţime de peste 100 de metri.

Inclusiv copilul, un băieţel de 10 ani pe care femeia îl ţinea strâns în braţe, şi-a implorat mama să nu sară de pe pod.

După aproximativ o oră, femeia s-a aruncat, împreună cu copilul, de pe pod, iar impactul cu solul le-a fost fatal, notează thesun.co.uk.

După gestul teribil, poliţiştii şi oficialii care au încercat să o convingă pe femeie să renunţe la sinucidere, au izbucnit în lacrimi.

sursa: (Alin Tarnovschi) observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.