Pasager în trenul terorii – din 12 ianuarie

Liam Neeson este acum Pasagerul din trenul terorii!

Un nou thriller plin de adrenalină cu starul de acţiune preferat de toată lumea! Liam Neeson este Michael McCauley, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic cu trenul spre casă, se va trezi amestecat într-o conspirație criminală şi va descoperi un complot letal atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri ai trenului terorii!

Este al patrulea film al spaniolului Jaume Collet-Serra cu Liam Neeson. Ei au început colaborarea cu Unknown/Necunoscutul (2011), thriller care se petrecea la Berlin, au continuat cu Non-Stop (2014), un thriller care se petrecea în avion şi Run All Night/Urmărit în noapte (2015), o cursă mortală de o noapte prin New York. Collet-Serra (n. 1974) a debutat cu House of Wax/Casa de ceară în 2005, a urmat genul cu Orphan/Orfana (2009, tot cu Vera Farmiga) şi a avut un succes recent cu filmul cu Blake Lively atacată de rechini, The Shallows/Din adâncuri (2016).

Exterioarele s-au filmat la Sacramento în California şi la New York iar interioarele în legendarele studiouri Pinewood din Anglia, folosite mai ales în filmele cu James Bond, agentul 007, unde un întreg studio a devenit scena 007.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.