Peste 30 de medalii pentru gimnaștii lugojeni, la finala cluburilor școlare

Gimnaștii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj și-au completat vitrina cu trofee cu 32 de noi medalii, dintre care una la nivel de echipe.

Rezultatele au fost obținute în cadrul finalei Campionatului Cluburilor Sportive Școlare, organizată în Sala Polivalentă din Buzău, în intervalul 19-22 aprilie.

Sportivii pregătiți de Adrian Meleancă, Ion Bulacu, Alexandru Panait și Aurel Munteanu au contabilizat 17 medalii de aur (16 la individual, una la echipe), nouă de argint și șase de bronz.

Cea mai încurajatoare evoluție a avut-o echipa de la categoria juniori III, nivel I (8-9 ani), care s-a clasat pe prima poziție, la prima finală din carieră.

Noua generație de sportivi și-a demonstrat capacitatea și măiestria la aparate prin Denis Mureșan, care s-a clasat pe locul I la sol, inele, paralele, individual compus și locul II la bară, Flavian Bolkiș, locul I la bară, locul II la cal, inele, paralele și individual compus, Zeno Kiss, locul II la sol, locul III la inele și bară, David Ene, locul III la sărituri și paralele.

La categoria juniori III, nivelul II (10-11 ani), Raul Standolariu a fost al treilea la sărituri. Juniorii II, nivel trei (12-13 ani) s-au remarcat prin Norbert Marcu (component al lotului național), locul I la cal, inele, sărituri, bară și individual compus și Răzvan Micloș, locul III la inele.

Rafael Szabo (component al lotului național) a reușit să se impună în finala de la inele, la juniori I (16-18 ani).

În competiția seniorilor (+18 ani), Lorenzo Pecie prin locul I la individual compus, sol, inele, sărituri, paralele și locul II la cal și bară și-a încheiat activitatea la Clubul Sportiv Școlar Lugoj.

“Am participat la un concurs foarte puternic și foarte dificil. Au intrat în concurs peste 100 de gimnaști la toate nivelurile de vârstă. Ne bucurăm că avem o nouă generație de sportivi talentați și ambițioși, care la primul lor concurs de mare nivel au obținut 17 medalii din 22 posibile. Gimnaștii noștri consacrați deja, de la nivelurile de vârstă superioare au confirmat încă o dată. Mă refer aici la Marcu, care și-a dominat categoria, apoi Micloș ce a făcut cel mai bun concurs al lui de până acum și Standolariu care a avut o evoluție promițătoare. Lorenzo Pecie a terminat în glorie o carieră de 10 ani, la CSȘ Lugoj, cu rezultate notabile, pentru care îi mulțumim. Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute”, a spus profesorul Adrian Meleancă.

Trei dintre antrenorii de la CSȘ Lugoj au făcut parte din comisiile de arbitraj la aparate. Aurel Munteanu a dat notele la bară și sărituri, Adrian Meleancă la cal și Alexandru Panait la inele.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.