Presiune scazuta la apa, in toata Timisoara

Se fac teste la Stația de tratare a apei Bega, așa că este foarte probabil ca timișorenii să aibă presiune scăzută la robinete, timp de două ore, în timpul zilei de marți, 6 martie.

Reprezentanții Aquatim anunță probe de funcționare a unor echipamente electrice noi – celule de medie tensiune, stația de conexiuni – la Stația de tratare a apei Bega, marți, între orele 10-12.

„Este posibil ca pe durata testelor, presiunea de furnizare a apei în oraș să fie scăzută. Menționăm că eventualele perturbări în serviciul de alimentare cu apă vor fi de scurtă durată”, transmit oficialii societății de apă și canal.

Stația de tratare Bega este principală „sursă” care alimentează robinetele timișorenilor și locuitorilor din comunele apropiate, asigurând circa 70-75% din necesarul de apă al orașului. Apa tratată la ST Bega provine vine din Bega, iar procesul tehnologic este automatizat 80%. Restul necesarului de apă al orașului este acoperit de celelalte două stații de tratare, Urseni și Ronaț, unde este tratată apa provenită din foraje.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.