Prima victorie pentru voleibalistele de la CSM Lugoj! 3-0 cu Universitatea Cluj

De cinci etape au avut nevoie iubitorii voleiului din Lugoj pentru a avea parte de prima victorie din această ediție de campionat, însă programul lugojencelor nu a fost unul tocmai facil.

Cele trei deplasări; la campioana națională Alba Blaj, nou promovata, dar foarte puternica Agroland Timișoara și Dinamo București, plus jocul de pe propriul teren cu Știința Bacău, finalista de anul trecut al Cupei României, au adus doar un punct elevelor lui Valerijan Luka, după 2-3 la Dinamo București.

În etapa a cincea, voleibalistele de la C.S.M. Lugoj au reușit prima victorie din această ediție de campionat, după ce a trecut cu 3-0 pe propriul teren de nou promovata U NTT Data Cluj. Elevele lui Valerijan Luka nu au avut probleme decât în setul trei, când au fost nevoite să revină de la 1-8, pentru ca să încheie parțialul la 25-21, după 25-12 și 25-20 în primele două seturi.

Având în Gabriela Bălae, Nina Jakic și Svitlana Shvanska cele mai bune realizatoare pe fileu, lugojencele și-au trecut în cont cele trei puncte, care se adaugă celui câștigat la București. Un joc în care greșelile neforțate au fost în mare parte eliminate și în care, una din principalele arme ale lugojencelor, serviciul, a funcționat la parametri ridicați. Fapt care a pus în dificultate preluarea oaspetelor și construcția, lucru reclamat la final și de principalul Ciprian Dârnescu.

O victorie pe care CSM Lugoj conta și care poate aduce după sine alte reușite, prima chiar etapa viitoare, când CSM Lugoj va evolua în deplasare la Penicilina Iași.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.