Proiect al Școlii Gimnaziale ”Anișoara Odeanu”, premiat la București

Școala Gimnazială “Anișoara Odeanu” din Lugoj a aniversat anul acesta 300 de ani de existență, iar pentru a marca acest important moment, instituția de învățământ lugojeană a derulat în perioada aprilie – septembrie proiectul “Copiii în lumea teatrului”.

Săptămâna trecuta, proiectul unității de învățământ lugojene a obținut Diploma de Excelență la secțiunea ”Inovație în educație”, din cadrul Galei EduManager.

Evenimentul a avut loc miercuri, 21 noiembrie, la București, în prezența a peste 100 de lideri ai instituțiilor de învățământ românești, reprezentați ai Ministerului Educației Naționale, ai inspectoratelor școlare județene, directori de instituții din învățământul preuniversitar, reprezentați ai universităților, ai asociațiilor profesionale din domeniu și reprezentanți ai companiilor private.

Proiectul ”Copiii în lumea teatrului” s-a bucurat de finanțare și sprijin din partea CJ Timiș, Primăriei Municipiului Lugoj și Werzalit Lemn Tech SCS.

În derularea acestuia au fost implicați elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale ”Anișoara Odeanu”, dar și actori profesioniști.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.