Ravagii in urma furtunii din Timis: copaci smulsi din pamant, masini avariate si acoperisuri zburate de vant

Furtuna de joi, care s-a abătut numai câteva minute asupra Timișoarei și a județului, a lăsat pagube însemnate în urma ei. Pompierii militari au intervenit la foc automat pentru a îndepărta stricăciunile produse.

Ploaia ce s-a abătut asupra județului și a ținut câteva minute a făcut ravagii în multe localități. Aproximativ 25 de copaci au fost culcați la pământ de vântul ce a suflat cu 60-70 de kilometri la oră, iar 10 mașini au fost avariate de arborii căzuți în Timișoara, dar și în județ.

Pompierii anunță și că cinci acoperișuri ale unor imobile au suferit avarii însemnate tot din cauza vântului. Furtuna, spun salvatorii, a afectat mai puternic Timișoara, Lugojul, Cenadul și Făgetul, însă nici celelalte localități din județ nu au scăpat. Pompierii au fost la datorie, iar în permanență 10 autospeciale au fost în teren pentru a îndepărta rapid pagubele.

Codul galben care anunța intensificări ale vântului a intrat în vigoare imediat după prânz și a fost urmat de avertizări care anunțau ploaie în averse atât în partea de vest cât și cea de est a județului.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.