Răzbunare; un polițist și-a găsit mașina plină de vopsea!

Răzbunare la Nădlac! Trei adolescenți au aruncat vopsea pe mașina unui polițist.

Un adolescent căruia polițistul i-a suspendat permisul auto s-a răzbunat pe acesta, ajutat de alți doi tineri, turnându-i vopsea verde pe mașină.

Acum, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, pe numele său și al celorlalți doi „colegi” care l-au ajutat fiind aplicată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

De la ce a pornit furia tânărului de 18 ani? Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad „în luna septembrie, un polițist rutier din cadrul Poliției orașului Nădlac a luat măsura sancționării contravenționale și a suspendării exercitării dreptului de a conduce față de un tânăr de 18 ani, din Nădlac, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 – neacordare de prioritate.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că urmare a acestui fapt tânărul în cauză ar fi adus la cunoștința altor doi tineri, tot de 18 ani, din Nădlac, cele întâmplate și împreună ar fi hotărât să se răzbune pe polițist pentru acest fapt. Astfel, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, cei trei tineri s-ar fi deplasat la domiciliul polițistului, unde ar fi turnat vopsea de culoare verde pe caroseria autoturismului proprietate personală parcat în fața imobilului, cauzând prin fapta lor un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei”.

Cercetările sunt continuate în acest caz sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.