„Reziști” și „Există speranță” până ajungi la Margina, la intrarea pe autostradă

Panourile montate de reprezentanții companiei de drumuri pe DN 68A, în zona Coșevița, Coșava, atunci când mergi cu mașina dinspre Deva spre Timișoara îți „spun” să „Reziști” și că „Există speranță” până ajungi la Margina, la intrarea pe autostradă, dar nu îți „spun” că drumul este plin de gropi pe unele porțiuni, pe care nu prea ai cum să le ocolești.

Tot mai mulți șoferi ales să meargă pe varianta Săcămaș – Coșevița – Coșava – Margina, atunci când vin dinspre Deva, pentru a ajunge la intrarea pe autostradă. Traficul este unul greu, plin de tiruri, dar în aceste zile au apărut și gropile din asfalt. Pe unele porțiuni sunt atât de multe și de mari încât nu prea ai cum să le ocolești și mașina are de suferit.

Când începi să urci dealul Coșavei ești anunțat printr-un panou pe margina drumului că urmează un drum greu, dar nu îți spune nimeni că este și plin de gropi, în această perioadă. Drumul este unul plin de curbe și cu circulație intensă, ca pe autostradă, plin de tiruri și mașini care merg bară la bară în căutarea șoselei de mare viteză. Până să dai însă de șoseaua de mare viteză ești nevoit să dai în gropi. Practic, pe acest drum, din cauza traficului greu și intens și a curbelor nu ai cum să depășești, ar fi riscant și nu câștigi timp pentru că se merge tot în coloană. Iar gropile le iei sub roți fără să crâcnești pentru că nu ai multe posibilități de deplasare stânga-dreapta pentru a le ocoli.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara spun că în perioada de iarnă se fac reparații cu mixtură stocabilă, provizorii.

„În perioada de iarnă se fac reparații cu mixtură stocabilă, iar în cursul acestui an vor avea loc și lucrări mai ample pe acest tronson”, a spus Alina Sabou, purtător de cuvânt al DRDP Timișoara.

Pe drumul care începe de la Săcămaș, Coșevița, Coșava, DRDP Timișoara a montat și un panou pe care scrie „Rezistă”, ceea ce înseamnă că mai ai ceva până la intrarea pe autostradă, de la Margina. Șoferii încă mai rezistă pe acest drum, iar pe unele porțiuni sunt nevoiți să meargă cu 10 kilometri la oră, dar mașinile lor oare mai rezistă?

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.