S-a redeschis traficul pe autostrada A6, în zona nodului de la Balinț

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara vine cu o surpriză plăcută pentru șoferi. Instituția regională, aflată în subordinea CNAIR, anunță că de marți,14 august, legătura dintre centura de ocolire a Lugojului și autostrada A1, pe autostrada A6, este din nou circulabilă.

Lucrările de reparații între centura municipiului Lugoj și nodul rutier Balinț au fost finalizate, după ce segmentul a fost închis două săptămâni.

Pe durata restricţiilor, cei care au circulat pe ruta Lugoj – Timișoara – Arad – vama Nădlac 2 au trebuit să meargă pe autostrada A1, la nodul rutier Topolovățu Mare, urmând traseul Lugoj – DN 6 – Topolovățu Mare – A1 iar conducătorii auto care au mers pe ruta Nădlac – Arad – Timișoara – Lugoj – Deva, au trebuit să meargă pe A1, la nodul rutier Traian Vuia, urmând traseul Lugoj – DN 68A – Traian Vuia – A1.

Interdicția de circulație pe A6 a intrat în vigoare pe data de 30 iulie și a venit la scurt timp după ce s-au finalizat lucrările la un alt tronson de legătură dintre autostrada A1 și municipiul Lugoj.

Tot ieri s-a deschis și breteaua de ieșire de pe A1 spre A6 de pe sensul Deva – Lugoj, prin nodul rutier Balinț.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.