Salprest, la un pas de închidere. Retim e noul operator de salubritate pentru zona Lugojului

Salprest nu s-a prezentat la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului de pe suprafața municipiului Lugoj, către deponeul de la Ghizela, iar noul operator este firma timișoreană Retim. În ultimele două zile, Mircea Ghera, managerul Salprest nu a putut fi contactat pentru a da detalii despre această situație.

Primarul Lugojului, Francisc Boldea a confirmat că Salprest se află într-o situație delicată. “Nu am fost înștiințați oficial despre acest lucru, însă am convocat o întâlnire cu conducerea Salprest. Licitația s-a câștigat pentru că Salprestul nu a avut cifra de afaceri necesară ca să poată participa. Retim a câștigat pe zona Lugoj. Trebuie să ne întâlnim, să stabilim viitorul celor două societății și le-am propus să vină și ei cu propuneri. Eu sper ca, Retimul să ia sub antrepriză Salprestul, dar conducerea trebuie să meargă să discute cu cei de la Retim”, spune primarul Boldea.

În această situație, Salprest mai rămâne doar cu partea de măturat orașul și apăpostul pentru câini. Sub orice formă va continua serviciul de salubrizare, lugojenii vor fi cei care vor scoate mai mulți bani din buzunar, având în vederea că tarifele societății Retim sunt mult mai mari decât cele ale societății Salprest.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.