Scandal cu focuri de arma intre doua clanuri de romi, in zona Spitalului Judetean din Timisoara

Scandal cu focuri de armă letală, în zona Spitalului Județean din Timișoara, în noaptea de luni spre marți. Membrii unor clanuri de romi rivale din Buziaș s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a tras trei focuri de armă cu glonț. Totul după o urmărire cu mașinile prin Timișoara.

Scandalul, spun anchetatorii, ar fi izbucnit la Buziaș, între două clanuri de romi din localitate. Cei implicați au plecat cu două mașini spre Timișoara și, după o urmărire pe străzile din oraș, au ajuns în fața Spitalului Județean, la miezul nopții.

Unul dintre romi, un bărbat de 45 de ani, a scos un pistol Glock de 9 mm și a executat trei focuri. Imediat după împușcături toți cei implicați în încăierare au sărit în mașini și au plecat înapoi spre Buziaș.

În cursul nopții, polițiștii timișeni au reușit să pună mâna pe cel care a folosit arma și au găsit și cele trei cartușe rămase în urmă la Timișoara. Bărbatul a fost adus la audieri la sediul Biroului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase. Polițiștii au stabilit până la această oră că pistolul a fost cumpărat din Italia, era deținut ilegal și a fost introdus în România tot ilegal. Bărbatul de 45 de ani este cercetat acum pentru deținere de armă letală fără drept, uz de armă letală fără drept, dar și contrabandă. De asemenea, polițiștii timișeni încearcă să identifice toate persoanele implicate în incident.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.