Se finalizează lucrările la ștrand? Primăria chemată la recepție.

Primăria Municipiului Lugoj a dat o informare publică prin care anunță că a fost solicitată să întrunească comisia de recepție pentru obiectivul de investiție de modernizare a ștrandului municipal. In­spec­ția lucrărilor, pregătită de firma care a câștigat proiectul prin­cipal, este programată în săptămâna Rugii Lugojene.

“Constructorul, societatea Matcon, din Lugoj, a cerut întrunirea comisiei de recepție la obiectivul de investiții “realizarea unei zone de agrement și sport pe terenul fostului Ștrand al Municipiului Lugoj”. Comisia de recepție se va întâlni săptămâna viitoare pentru a verifica lucrările executate din proiect și pentru a stabili eventualele lucrări de remediat anexa 2. Au fost finalizate: bazinul de agrement cu liner și dimensiuni de 33x20x1,2-1,6m, bazinul de sărituri cu liner și dimensiuni de 20x10x3,40m, bazinul de copii cu o adâncime între 40 și 60 de cm, placat cu gresie, două Jacuzzi placate cu gresie, râul de 400x3x1,5 m, cu sens unic, ce înconjoară bazinele, casa pompelor pentru fiecare dintre bazine, cu sistem de fil­trare de ultimă generație, in­stalație de nocturnă cu 100 de stâlpi ce va fi racordată la iluminatul public, patru seturi de dușuri, poduri de trecere din beton cu balustradă de lemn, vestiare pentru bărbați și femei, două baruri în aer liber, cu terase, un teren de baschet și un teren sintetic de fotbal. A fost montată toată gresia antiderapantă în jurul bazinelor și s-a licitat mobilierul de agrement și mai multe elemente de divertisment acvatice și la dușuri pentru copii. Urmează să fie făcut și un teren de tenis și două grupuri de joacă pentru copii. Până la 1 octombrie se va termina și ansamblul de tobogane, turnul de plecare cu o înălțime de 17 m și bazinul de aterizare cu alimentare cu apă și in­sta­la­ții de pompare separate. Ștrandul va funcționa în perioada 1 mai-1 septembrie, iar bazinul acoperit între 1 octombrie-15 aprilie. În ședința ordinară din septembrie, a Consiliului Local Lugoj, se va propune regulamentul de organizare și func­ționare pentru ștrand și bazinul acoperit. Din ianuarie va fi organizat concursul pentru personalul care vor deservii atât activitățile de la ștrand cât și cele de la bazin. În ceea ce privește alimentația publică vom scoate la licitație cele două baruri pentru firme private, la fel ca la cinematograf”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Ad­ministrația locală a comunicat că a fost finalizat și proiectul și memoriul tehnic general al obiectivului de investiții “sistematizare pe verticală a zonei Ștrandul Municipal”, proiect prevăzut cu reabilitarea fostului restaurant și amenajarea la mansardă a unor camere de oaspeți, crearea de locuri de parcare, rampe de acces pentru bicicliști la podul pietonal și construirea unei clădiri noi la intrarea în ștrandul pentru primirea și accesul spre zonele de agrement.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.