Se lucreaza in continuare pe lotul 2 din autostrada Lugoj – Deva

Deşi pe o bună parte din lungimea lotului 2 al autostrăzii Lugoj – Deva e deschisă deja circulaţia rutieră, lucrările de aici nu sunt terminate. Muncitorii lucrează încă la spaţiile de servicii de pe cele două căi de rulare, dar şi la sistemele de colectare a apei de ploaie.

Conform datelor oficiale, lucrările efectuate pe lotul 2 din autostrada Lugoj – Deva au ajuns în septembrie la valoarea de 72 la sută din total. Progresul faţă de august a fost unul semnificativ, de peste zece procente, din păcate în perioada următoare nu vor mai apărea modificări spectaculoase. Aceasta pentru că restul de o treime din lungimea totală este reprezentată de porţiunea cu tuneluri, care nu a fost nici măcar scoasă la licitaţie în vederea construirii.

Totuşi, pe lotul 2 se lucrează în continuare. În zona deschisă circulației, se fac lucrări la elementele de colectare și scurgere a apelor, precum și la spațiile de servicii, conform celor de la DRDP Timişoara. Pe secțiunea D au continuat lucrările la viitorul Centru de Întreținere și Coordonare de la Margina, la taluzări, la rampe și la trotuarele pasajelor. Totodată, se fac pregătiri pentru montarea panourilor fonoabsorbante de la km 45+600, calea 2.

Primele zile din luna octombrie pe șantierul lotului 2 – Lugoj-Deva, în imagini. Pe sectorul deschis circulației, se fac lucrări la elementele de colectare și scurgere a apelor, precum și la spațiile de servicii. Pe secțiunea D, au continuat lucrările la viitorul Centru de Întreținere și Coordonare Margina, la taluzări, rampele și trotuarele pasajelor. Totodată, se fac pregătiri pentru montarea panourilor fonoabsorbante de la km 45+600, calea 2.

Posted by DRDP Timişoara on 10 Octombrie 2017

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.