Șofer român de TIR, neplătit şi jignit de patronul olandez

Un şofer român de TIR neplătit şi jignit de patronul olandez, n-a mai suportat umilinţele la care l-a supus angajatorul şi a povestit totul pe contul de Facebook.

Şoferul român nu şi-a mai primit salariul de 5 săptămâni, iar patronul olandez îl minte că îi va vira banii. Şoferul conduce un camion înmatriculat în Olanda, dar firma care l-a plătit e din Bulgaria, după cum povesteşte. El face însă curse doar în Europa de vest.

“M-am angajat in urmă cu 9 luni la acest jeg de om, olandez, HENK FABER deci mai sunt țepari și Olandezi, 4 luni contract Olanda, 5 luni Contract pe Bulgaria. Suntem in luna octombrie îndată de 10, în 5 săptămâni am muncit și am mâncat din banii mei, acum se dă lovit să îmi plătească și să plec de la firmă. Am hotărât, dacă tot nu are nici o intenție, rămân pe cabină în parcare privată. Cât va fi nevoie..!!! REZIST…!!!!”, e mesajul postat de român pe mai multe pagini de socializare ale şoferilor.

El a postat de asemenea şi capturi ale discuţiilor pe messenger cu patronul, care-l jigneşte şi îl face ţigan. Situaţie în care românul a sechestrat pur şi simplu capul tractor întroo parcare din Olanda şi refuză să mai plece de acolo, până când nu îi vor fi plătite toate drepturile salariale, o sumă puţin mai mare de 2.500 de euro.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.