Sotii care si-au abuzat fiica de 13 ani au fost arestati preventiv

Decizie a magistraților în cazul celor doi soți care și-au abuzat fiica de 13 ani, la Timișoara. Judecătorii au decis să îi aresteze preventiv pe cei doi pentru următoarele 30 de zile sub acuzațiile de viol și rele tratamente aplicate minorilor.

Cei doi soți au fost reținuți pentru 24 de ore marți, de polițiștii de la Secția 1 Poliție Timișoara. Oamenii legii au intrat pe fir după ce fata de 13 ani a fost luată din sânul familiei de cei de la Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului. Tânăra suferă de handicap locomotor și psihic, iar în timpul ședințelor de consiliere le-a povestit asistenților sociali prin ce a trecut atunci când a locuit cu părinții ei.

Cei de la DGASPC au anunțat imediat polițiștii, iar oamenii legii au început ancheta. Ei au aflat că cei doi părinți și-au abuzat în mod repetat fiica de 13 ani, atât fizic cât și psihic.

Mai mult, anchetatorii spun că tatăl ar fi și violat-o pe copilă. Cei doi au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă iar judecătorii au decis să îi trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.